contact letselschade advocaat

Vrijblijvend letselschade advies

Heeft u een ongeluk gehad? Is er een beroepsziekte bij u geconstateerd? Of bent u het slachtoffer geworden van een medische fout? Voor al deze zaken is het mogelijk om een letselschadevergoeding aan te vragen. De hoogte van een dergelijke vergoeding is afhankelijk van het exacte letsel en de mate van aansprakelijkheid van de tegenpartij. Wilt u weten of het mogelijk is iemand aansprakelijk te stellen of hebt u andere vragen op het gebied van letselschade?

Start gratis aanvraag.

Via onze service kunnen wij u in contact brengen met een advocaat. Een advocaat kan u juridisch advies geven, of u ondersteunen bij het starten van een letselschade zaak. Bel voor een gratis intakegesprek naar 088 444 7669.

Wij zijn er voor ú!

Wie een burn-out heeft, een beroepsziekte heeft opgelopen of anderzijds het slachtoffer is van een ongeval, kan soms het gevoel hebben niet begrepen te worden. Met name klachten van een burn-out of angsten die ontstaan door een ongeval worden vaak niet begrepen door het bredere publiek. Advocaten zijn er echter altijd voor u, zij zullen met u samenwerken om voor alle klachten het nodige bewijsmateriaal te verzamelen en zo het smartengeld en de schadevergoeding waar u recht op heeft te verkrijgen.

Kosten letselschade specialist

Uit ervaring weten wij dat klanten vaak twijfelen over de hulp van een advocaat, vanwege de hoge kosten. Wanneer u echter een andere partij aansprakelijk stelt voor uw geleden letsel, kunt u alle mogelijke schadeposten bij de tegenpartij verhalen. Ook de juridische kosten worden beschouwd als schadepost. Dit betekent dat u de kosten voor een advocaat kunt verhalen op de wederpartij. Hierdoor is er een reële kans dat u niets hoeft te betalen voor de juridische hulpverlening. Bent u nieuwsgierig naar de kosten of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, via onze service komt u in contact met een specialist.

Vrijblijvend intake gesprek aanvragen

Wilt u weten op wat voor schadevergoeding u recht hebt na een verkeersongeval? Hebt u een vraag over het vinden van bewijsmateriaal voor psychisch letsel ? Of bent u benieuwd naar de prijzen die er word gerekend voor juridisch advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 088 444 7669 of het contactformulier. Bij ons is een vrijblijvend en gratis intakegesprek mogelijk. Indien gewenst stellen wij u hierna in verbinding met een advocaat uit uw regio. Wij helpen u graag verder met het vinden van de beste juridische hulpverlening.


letselschade team